preskoči na sadržaj

Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje u Zadru

 > Nastava  > Predmetna nastava  > TZK
vijesti

Pripreme za državno natjecanje u krosu

U sklopu treninga i napornih priprema za državno natjecanje u u krosu naši učenici nastupili su na Night Runu 22.4.2017 u Zadru. Učenica Lucija Vunić osvojila je treće mjesto apsolutno na utrci na 2500 metara.

  


Kros

9. 4. 2017. na najprestižnijem Krosu Sportskih Novosti na Bundeku u Zagrebu su nastupile i četiri učenica nase škole. One su bile jedini predstavnici zadarske županije. Naime u sklopu Priprema za drzavno natjecanje u Poreču početkom mjeseca svibnja voditelj Dražen  Adžić je poveo 3 učenice petog razreda, Saru Kailber, Niku Sutlović i Tonku Narančić i Doru  Gashi , učenicu šestog razreda. Najbolji plasman je ostvarila Sara Kailber osvojivši treće mjesto. Dora Gashi  je bila odlična osvojivsi 10. mjesto.

 


Županijskom natjecanju u futsalu za djevojčice

Na županijskom natjecanju u futsalu za djevojčice, održanom 27.1.2017. godine naša je školska ekipa u polufinalu pobijedila školsku ekipu iz Filip i Jakova sa rezultatom  2:0, a zatim u finalu OŠ Obrovac sa istim rezultatom 2:0. Poluzavršnica se igra krajem mjeseca veljače u Zadru. Nadajmo se da će naša ekipa i tu dobro odigrati i da će se plasirati  na državno natjecanje.


Županijsko natjecanje u plivanju

12.12.2015. održano je županijsko natjecanje u plivanju na kojemu su dječaci u sastavu Dellavia,Škifić, Vukić, Patrk, Smolić, Jakšić, Frakić,  Šaponja i Rnjak osvojili 1. mjesto te se plasirali na državno natjecanje koje će se održati u Rijeci 14. i 15. ožujka 2017. godine..Naše su djevojčice osvojile 2. mjesto. Voditelj Dražen Adzic moze biti zadovoljan jer vec 5. godinu za redom ima barem jednu ekipu iz plivanja na Državnom natjecanju . Inače naša skola je višestruki Državni prvaku ovom sportu !


Županijsko natjecanje u krosu

17. studenog 2016. u Parku Vladimira Nazora održano je županijsko natjecanje u krosu za djevojčice i dječake od 5. do 8. razreda. Naša škola je nastupila u svim kategorijama i ostvarila odlične rezultate..

Djevojčice 5. i 6.razreda osvojile su 1.mjesto ekipno i osvojile plasman u poluzavršnicu. U utrci prva je bila Hana Rožić, druga Dora Gashi, treća Sara Kailber, a četvrta Lucija Vunić.

Dječaci 5. i 6. razreda osvojili su 1.mjesto ekipno u sastavu: Josip Kevrić, Nicholas gojković, Val Mandić i Joso Ćelić.

U utrci djevojčica 7. i 8. razreda treće mjestoosvojila je Stela Klešnik.

U utrci dječaka 7 i 8. razreda drugo mjesto pripalo je Oliveru Gojkoviću, a treće Marku Mustaću. Dečki su ekipno prvaci i ostvarili su plasman na državnom natjecanju u Poreču.

 


Poluzavršnica rukometa 5. i 6. razreda

Na poluzavršnici rukometa koja se odigrala  u Metkoviću 24. svibnja 2016. godine nastupile su četiri ekipe. U prvoj plufinalnoj utakmici igrali su učenici naše škole protiv Gospića. Odmah se vidjelo da je to utakmica za finale, jer Gospićani dominiraju u mini rukometu. Ovoga puta ni novi hummel dresovi, ni 20 lopti, 14 igraca i ozbiljan rukometni trener nije im bilo dovoljno da pobijede naših 10 igraca s jednom loptom ali velikim srcem.  Naši su učenici s najjačim igračem Jakovom Dujićem, koji predvodi cijelu generaciju, bili nezaustavljivi. Iako smo cijelo prvo poluvrijeme gubili  1-3 razlike, početkom drugog dijela,unatoč prosvjedovanju trenera Adžića, dobili dvije sudačke odluke u njihovu korist, Benje počinje igrati!  Nakon Meićeve obrane 2 zicera, Dujic nemilosrdno zabija zabija golove, pridružuje mu se Val Mandić i Benje u konačnici slavi s dva razlike i zauzima 1. mjesto i plasman na državnom prvenstvu u Vinkovcima koje će se održati od 2. do 4. lipnja 2016 godine.

  

 


Državno natjecanje u atletici

Na državnom natjecanju atletici za dječake kje se održalo u Splitu 9. i 10. svibnja 2016. godine,  učenici skole Šimuna Kožičića Benje su osvojili drugo mjesto iza škole iz Sv. Nedjelje.  Naši su učenici  dominirali i vodili cijelo vrijeme kroz sedam pojedinačnih disciplinai imali dva boda prednosti, ali su u štafeti oscojili tek četvrto vrijeme i s 4 boda osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju. Ovo je inače najveci uspijeh naše škole u Atletici uopce. Nastupili su učenici : Ive Ćelić, Toni Žilić, Antonio Šepat, Luka Klarica, Frane Profaca, Love Čulina, Dino Čirijak, Ante Vujević, Mario Skroče i Krševan Košta uz mentora profesora Dražena Adžića.


Županijsko natjecanje u nogometu

Županijsko natjecanje u nogometu za 5. i 6. razrede  odigrano je od 4. do 6.svibnja 2016 godine. Uvjerljivim trima pobjedama protiv škola Šime Budinić, Smiljevac i Kruno Krstić naši dječaci su osigurali poluzavršnicu koja se igra u ovu srijedu 11.05.2016 u Gospiću. Voditelj naših nogometaša je prof. Nenad Pepić.

          

  


Županijsko natjecanje u atletici

Na županijskom natjecanju u atletici za učenike 5. i 6. razreda koje je održano 3.5.2016. po prvi puta su naši dječaci osvojili prvo mjesto. Dominirali su u gotovo svim disciplinama. Prvim mjestom smo se plasirali na poluzavršnicu u Makarskoj koja će se održati 19.5.2016. Prva mjesta su ostvarili u pojedinačnim disciplinama 100 m - Leo Sikirić, 200 m - Marko Mustać,dal j- Paolo Meić. A druga mjesta u disciplinama  vortex - Jakov Dujić, medicinka -Mario Frakić, 600 m - Frane Žuvić. Jos su nastupili Rino Grgic, Tino Gulan i Josip Kevrić, svi uz mentora   Dražena  Adžića.


1. mjesto u atletici

Na poluzavršnici natjecanju u atletici naši su  atletičari osvojili prvo mjesto i plasirali se na drzavno natjecanje koje se održava u Splitu. Naši su učenici dominirali u svim disciplinama . Nastupili su učenici: Ive Čelić, Ante Vujevć, Antonio Šepat, Dino Čirjak, Luka-Lovre Klarica, Frane Profaca , Love Čulina , Mario Skroće, Krševan Košta, Oliver Gojković i mentor Dražen Adžić.

   


Županijsko natjecanje u plivanju

Na županijskom natjecanju u plivanju održanom 1.prosinca 2015. učenici naše škole osvojili su  2. mjesto, a učenice 1. mjesto i time se plasirale na državno natjecanje.

       


Županijsko natjecanje u krosu

12. studenog 2015. u Parku Vladimira Nazora održano je županijsko natjecanje gradskih škola u krosu na kojem su sudjelovali i učenici naše škole. Učenici 5. i 6. razreda osvojili su prvo mjesto, a učenice Lara Merlo, Pia Špralja, Stela Klesnik i Magdalena Mišić odlaze na državno prvenstvo.


Državno natjecanje u krosu

Krapinske Toplice domaćin su ovogodišnje državne završnice u krosu na kojem će se za što bolji plasman među 21 školom, po prvi puta natjecati učenice naše škole.Boje nase škole brane sedmašica Lara Merlo i tri sestasice Magdalena Mišic,Stela i Matea Klešnik. 

 


Županijsko natjecanje u nogometu - djevojčice

Učenice naše škole osvojile su 2.mjesto na Županijskom natjecenju u nogometu.


Pobjeda rukometašica

Rukometašice profesorice Lidije Lacic u finalu su nadigrale rukometašice OŠ Kruno Krstic sa rezultatom 15:8 i time se plasirale po prvi puta u povijesti naše skole,na poluzavršnicu.

 


Državno prvenstvo osnovnih škola u plivanju

Završnica ovogodišnjeg Državnog prvenstva osnovnih škola u plivanju održala se od 18. ožujka 2015.na Gradskim bazenima u Rijeci.  Dječaci naše škole osvojili su 2. mjesto u konačnom poretku, dok su se djevojčice plasirale na 8. mjestu.

 


Županijsko natjecanje u atletici

23.03.2015. održano je Županijsko natjecanje u atletici. Pod vodstvom trenera Dražena Adžića dječaci su osvojili 3. mjesto, dok su djevojčice pod vodstvom trenerice Lidije Lacić u posljednjoj disciplini, štafeti 4x100,  prestigle natjecateljice OŠ Smiljevac i osvojile prvo mjesto. Time su se plasirele na poluzavršnicu koja će se održati u Splitu.

  

 


Županijsko natjecanje u plivanju

Na Županijskom natjecanje u plivanju održanom 24.2.2015.na bazenima Višnjik u Zadru,  učenici naše škole ostvarili su prva mjesta u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

To je vec treću godinu uzastopno da osvajamo duplu krunu. Ovim smo se plasirali na državno natjecanje u Rijeci 17. i 18.ožujka 2015.

                           

    

  


Županijsko natjecanje u badmnitonu

Na županijskom  prvenstvu osnovnih škola u badmintonu održanom u Osnovnoj školi Stanovi 18. veljače 2015.  ekipu naše škole predstavile  su Čeović, Vrsaljko, Dedaj, Mihatov pod vodstvom profesora Dražena Adžića i osvojile 2. mjesto. Bravo cure!

 

 


Županijsko natjecanje u šahu

Na  županijskom  natjecanju u šahu koje se održalo 5.veljače 2015. učenici naše škole Domagoj Babin (8.r.), Kristijan Viduka (6.r ), Mario Ljubičić (4.r.),  Krsevan Dujmovic (4. r), Marul. Vulic (4.r) i  Roko Dellavia (4.r) osvojili su 3. mjesto.

  


Dan otvorenih vrata

Nogometna utakmica osmaša i profesora

 

 

                             


Županijsko natjecanje u krosu

U Perivoju Vladimira Nazora u utorak 11.11.2014. je održano Županijsko natjecanje u krosu za dječake i djevojčice 5. i 6.razreda te 7. i 8.razreda.

Učenici naše škole natjecali su se u svim kategorijama postigavši odlične rezultate. S njima je bio njihov trener Dražen Adžić.

 Prvo mjesto u kategoriji za 7. i 8. razrede i plasman  na Državno natjecanje osvojila je Lara Merlo.

 

U kategoriji 5. i 6. razredi dječaci naše škole osvojili su1. mjesto ukupno, a

3. je mjesto u utrci osvojio Ante Vujević.

U utrci djevojčica 5. i 6. razredi Matea Klešnik osvojila je  2. mjesto.

Čestitke našim vrijednim sportašima i njihovom učitelju!


POLUZAVRŠNICA KOŠARKA 5. I 6. RAZRED

    25. ožujka 2014. u Dvorani Mocire učenici 5. i 6. razreda naše škole osvojili su prvo mjesto i plasirali se na državno natjecanje koje će se održati u svibnju 2015.  Vinkovcima. 


Državno natjecanje 5. i 6. razreda

  Vinkovci svibanj 2014.

Atletičarke( Ž) - 2. mjesto

 Košarkaši (M) - 4. mjesto 


TZK

Državni prvaci u plivanju za 2014. godinu i u kategoriji dječaka i u kategoriji djevojčica učenici OŠ ŠIMUNA KOŽIĆA BENJE

                                   

U Zadru je 25. i 26. ožujka 2014. održana Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava RH u plivanju za učenike i učenice osnovnih škola.

Državno prvenstvo održano je na bazenima Višnjik u Zadru u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza uz suorganizaciju Županijskog saveza za školski sport Zadarske županije. Za tehničku organizaciju samog natjecanja bili su zaduženi djelatnici Plivačkog kluba Jadera iz Zadra.

Na Državnom prvenstvu nastupilo je 25 ekipa iz 22 osnovne škole - 13 ekipa u  kategoriji dječaka i 12 ekipa u kategoriji djevojčica.

Ukupno je nastupalo 200 plivača i plivačica (104 plivača i 96 plivačica), u pratnji 22 voditelja.

 

Najbolji od najboljih, odnosno Državni prvaci u plivanju za 2014. godinu i u kategoriji dječaka i u kategoriji djevojčica učenici su OŠ ŠIMUNA KOŽIĆA BENJE iz ZADRAU Zadru je 25. i 26. ožujka 2014. održana Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava RH u plivanju za učenike i učenice osnovnih škola.

Državno prvenstvo održano je na bazenima Višnjik u Zadru u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza uz suorganizaciju Županijskog saveza za školski sport Zadarske županije. Za tehničku organizaciju samog natjecanja bili su zaduženi djelatnici Plivačkog kluba Jadera iz Zadra.

Na Državnom prvenstvu nastupilo je 25 ekipa iz 22 osnovne škole - 13 ekipa u  kategoriji dječaka i 12 ekipa u kategoriji djevojčica.

Ukupno je nastupalo 200 plivača i plivačica (104 plivača i 96 plivačica), u pratnji 22 voditelja.

Najbolji od najboljih, odnosno Državni prvaci u plivanju za 2014. godinu i u kategoriji dječaka i u kategoriji djevojčica učenici su OŠ ŠIMUNA KOŽIĆA BENJE iz ZADRA


POPIS UDŽBENIKA
Kalendar školske godine
CMS za škole logo
Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje u Zadru / Asje Petričić 7, HR-23000 Zadar / os-skbenje-zd.skole.hr / ured@os-skbenje-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju